13/03/2011

Ear cuff


Jeg har lavet mine egne ear cuffs. Både fordi at de er umulige at få fat i inde i byen men også fordi jeg synes de er lidt fede.

Jeg startede med at købe 40 cm sølvkæde og 2 ørestickers i Navita. Det blev 123 kr. Derefter gik jeg så i glitter og fandt 2 par "ear cuffs" til 20 kr stykket. Det var bare den store sølvring med en lille sten i. Vi købte i øvrigt også et rimelig dyrt stang-sæt så jeg bedre kunne lave det.

Det første jeg gjorde, da jeg kom hjem, var at klippe stenen af de to sæt "ear cuffs". Derefter klippede jeg 4 passende stykker af kæden og satte dem så fast i de to ear cuffs og de to ørestickers. It's easy.Ps. ja, ved godt det er dyrere end dem man kan købe (hvis man når det) - men der er i det mindste ingen, der har nogle magen til mine.


I'm out.
Tine Jensen.

3 kommentarer:

 1. Hej :-)
  Jeg har også selv lidt problemer med at finde lige præcis den ear cuff jeg godt kunne tænke mig & den du har lavet på billedet er lige præcis det jeg leder efter!!
  - Men jeg er desværre ikke ligeså kreativ som du er, så kunne vi evt. finde ud af at jeg kunne give lidt penge for du lavede en til mig??

  kristinehansen1993@gmail.com

  SvarSlet
 2. jeg kunne også godt tænke mig at købe en? :)

  SvarSlet
 3. Kunne jeg godt nok også være interesseret i at købe!!! Synes din er super flot, og jeg har også bare ledt og ledt.. uden held :-) Men ellers følger jeg dit råd og vil prøve at lave en selv! - Super fedt :-)

  SvarSlet