16/06/2011

How to...

Allerede nu har mange spurgt hvordan jeg har lavet min "candy wrapper purse". Det er egentlig ikke så svært. Det sværeste er efter min mening lynlåsen. Men her kommer lige en "guide".

Først fandt jeg dette billede på internettet. Det viser hvordan du folder de papirstykker som du skal klippe ud. Der skal bruges rigtig mange. Jeg lavede min egen skabelon, den er på 5 x 12 cm. Det er forresten en rigtig god ide at købe en bred tape på 5 cm også tape ovenpå for at det holder bedre - samtidig får det også en blank, flot overflade.

Derefter fandt jeg en helt fantastisk guide på youtube. Den er dansk og kan findes på brugeren Natalih15. Jeg uploader lige nogle få af videoerne herinde, så i kan se dem. Resten må i selv finde på hendes bruger (hendes brugernavn ovenfor er et link direkte til brugeren).

Ps. Der er huller i hendes skabelon, men det er for at hun kan se hvilket motiv hun kommer til at få. Det havde jeg ikke på min - men det kan man jo sagtens gøre. Jeg ved ikke hvad målene er til det og hvor langt de skal sidde inde på skabelonen osv.

Men prøv at kig på det. Der er 10 film i alt som i kan prøve at kigge. Her er 3 af dem - og de er ikke taget i rækkefølge. Desuden står de også blandet rundt derinde, men det burde være til at finde ud af alligevel.
Held og lykke med det.

1 kommentar:

  1. mega fed, kan selv få dem til billigede penge, så behøver heldigvis ikke selv gå i gang :-)

    SvarSlet